ANNONSE

Siktet for drap

Siktet for drap

 

En 40 år gammel mann er siktet for forsettlig drap på sin samboer (30) etter at hun ble funnet skutt og drept i en leilighet på Romsås.

Tekst:

Publisert:

I politiavhør har mannen forklart at et skudd har gått av under lek med våpen.

- Kvinnen ble erklært død kort tid etter at ambulansepersonell kom til stedet. Mannen er til avhør hos politiet, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt.

Politiet jobber nå med tekniske spor og avhør av vitner.

 I morgen, tirsdag, fremstilles siktede for varetekt.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE