ANNONSE

Siktet for Furuset-drapet

Siktet for Furuset-drapet

 

En 20 år gammel mann er siktet for drapet på Thien Hoang.

Tekst:

Publisert:

Politiet ønsker ikke å si noe om bakgrunnen for siktelsen.

- De to ble pågrepet i Oslo mandag ettermiddag. Begge tilhører omgangskretsen til avdøde, og begge er kjent for politiet fra tidligere forhold, sier politioverbetjent Grete Metlid til VG Nett.

En 18 år gammel gutt er også siktet for falsk forklaring. Politiet utelukker ikke at flere kan bli siktet i saken.

21 år gamle Thien Hoang ble drept i en sokkelleilighet i Ulsholtveien på Furuset den 29. september.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE