Siktet for Sinsen-drapet

Siktet for Sinsen-drapet

 

En mann er siktet for drapet på en 45-åring i Sinsenveien 2. februar.

Tekst:

Publisert:

Da politiet tok seg inn i leiligheten fant de en mann drept av stikkskader, to skadde svenske menn og en norsk kvinne som var fysisk uskadet.

I tillegg fant politiet et stikkvåpen inne i leiligheten i Sinsenveien. På det tidspunktet trodde ikke politiet at personene i leiligheten hadde noe direkte med drapet å gjøre, men alle tre ble siktet for falsk forklaring uten at politiet begrunnet det ytterligere.

Etter kort tid i varetekt endret alle forklaring, mener Aftenposten å vite.

 - Vi mener å ha et gjennombrudd. Tre personer ble siktet for falsk forklaring. En av dem, en mann, er nå siktet for forsettlig drap, forteller politiinspektør Hanne Kristin Rohde, sjef for volds- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt til Aftenposten.

Det er en 25 år gammel mann som er siktet for drapet. Han har erkjent de faktiske forholdene, men ikke straffskyld, sier Rohde.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.