Siktet for Sinsen-drapet

Siktet for Sinsen-drapet

 

En mann er siktet for drapet på en 45-åring i Sinsenveien 2. februar.

Tekst:

Publisert:

Da politiet tok seg inn i leiligheten fant de en mann drept av stikkskader, to skadde svenske menn og en norsk kvinne som var fysisk uskadet.

I tillegg fant politiet et stikkvåpen inne i leiligheten i Sinsenveien. På det tidspunktet trodde ikke politiet at personene i leiligheten hadde noe direkte med drapet å gjøre, men alle tre ble siktet for falsk forklaring uten at politiet begrunnet det ytterligere.

Etter kort tid i varetekt endret alle forklaring, mener Aftenposten å vite.

 - Vi mener å ha et gjennombrudd. Tre personer ble siktet for falsk forklaring. En av dem, en mann, er nå siktet for forsettlig drap, forteller politiinspektør Hanne Kristin Rohde, sjef for volds- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt til Aftenposten.

Det er en 25 år gammel mann som er siktet for drapet. Han har erkjent de faktiske forholdene, men ikke straffskyld, sier Rohde.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering. Stovner og Alna har allerede vedtatt det. I tillegg mangler bydelen nesten hundre barnehageplasser.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.