ANNONSE

Sinsendrapet: To er løslatt

Sinsendrapet: To er løslatt

 

En person er siktet for forsettlig drap etter at en 45 år gammel mann ble knivdrept i Sinsenveien 2. februar i år. To personer er samtidig løslatt.

Tekst:

Publisert:

Da politiet tok seg inn i leiligheten fant de en mann drept av stikkskader, to knivskadde svenske menn og en norsk kvinne uten fysiske skader.

Alle tre ble senere pågrepet, siktet for falsk forklaring. Nå har politiet skjerpet siktelsen mot en svensk 25-åring som nå er siktet for drapet, mens de to andre er løslatt og sjekket ut av saken etter en måned i varetekt.

Politiadvokat Mette Haldorsen forteller til Akers Avis Groruddalen at den siktede svensken hevder å ha handlet i nødverge.

- Han tilstår de faktiske forholdene, men erkjenner ikke straffskyld, utdyper hun.

Etterforskningen har avdekket at den drapssiktede knivstakk seg selv for å villede politiet, og nå hever han altså å ha handlet i nødverge.

Fremdeles gjenstår mye etterforskning før tiltale tas ut.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE