SISTE: En pågrepet for Ellingsrud-skyting

SISTE: En pågrepet for Ellingsrud-skyting

 

Politiet har pågrepet en person for skyting på Ellingsrud mandag kveld.

Tekst:

Publisert:

Pågripelsen skjedde torsdag ettermiddag, men politiet er foreløpig sparsommelige med opplysninger.

- En mann er pågrepet for skytingen, og vi er nå på jakt etter en navngitt person til, forteller jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon, Audun Jevnaker.

Han vil ikke si noe om de har pågrepet mannen som skjøt, eller om han kun er medvirkende til skytingen.

Jevnaker ønsker heller ikke å kommentere om de har funnet pistolen som ble brukt.

Mannen vil bli siktet for drapsforsøk.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.