ANNONSE

- Siste ord er ikke sagt

-  Siste ord er ikke sagt

 

Bjørn Ivar Holm i Hukens venner er oppgitt over beslutningen om å legge ned Huken. Han lover kamp.

Tekst:

Publisert:

-  Når du har lært deg hvordan pølser lages og politikk skapes, får du aldri en rolig natt, men mange gode dager. Jeg mener det er på tide å finne ut hvordan vedtaket er bygget opp, for dette er helt galt, tordner Holm, som selv bor på Ammerud.

Han peker på at Huken har en leieavtale som gjelder fram til 2021.

-  Dessuten er det satt ned en gruppe som skal finne fram eventuelle konsekvenser ved en nedleggelse av Huken. Her går mye penger tapt, og jeg håper byrådet er kjent med alle konsekvensene.

Han har overhodet ingen forståelse for at noen ønsker å avvikle Huken.

-  Jeg har bodd på Ammerud siden 1967 og Huken har aldri plaget meg. Det er så mange usanne påstander som ikke har rot i virkeligheten.

- Så du har ikke forståelse for at trafikksituasjonen kan være plagsom?

-  Jeg skjønner at det kan være en belastning i forhold til støy, men det ble tross alt foreslått å bygge en tunnel, men så langt kom vi aldri.

- Er siste ord sagt i Huken-saken?

-  Det kan jeg aldri tenke meg. Dette er så ufornuftig som det går an.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE