Sjekk Bacos første musikkvideo

Sjekk Bacos første musikkvideo

 

Romsås-rapperen Chris Baco og Tommy «Tune» Jacobsen spilte i høst inn musikkvideo til låta «Busstopp» på Romsås. Her kan du se resultatet.

Tekst:

Publisert:

- Vi er utrolig godt fornøyd med videoen, sier Baco og Tune.

I går, tirsdag, ble den offentliggjort for hele verden via nettstedet Youtube.

Videoen kan du se her.

Trafo og Groruddals-satsingen har bidratt økonomisk til å produsere videoen. Tidligere Romsås-beboer Egil Pedersen har regissert musikkvideoen, som er Bacos første.

- Vi hadde aldri drømt om at den skulle bli så bra. Nå er målet vårt å få 100.000 visninger før sommeren, forteller rapperne.

Les mer om Chris Baco og Tommy «Tune» Jacobsen i fredagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.