ANNONSE

Sjekker skoletak etter kollaps på Haugerud

Sjekker skoletak etter kollaps på Haugerud

 

Etter at et leskur ga etter for snøen på Haugerud skole, har Undervisningsbygg sjekket og måkt flate skoletak i Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

- I dag har vi konsentrert oss om å sjekke ut alle takene og finne ut hvilke det er viktig at blir måkt, sier kommunikasjonsdirektør Marit Thorsen i Undervisningsbygg til Akers Avis Groruddalen.

Mandag kveld kollapset et 400 kvm stort leskur på Haugerud skole. Bare flaks gjorde at ingen elever ble begravd under taket. Undervisningsbygg la seg med én gang flate og innrømmet at svikt i rutinene var bakgrunn for at taket ikke var måkt.

Inngangspartiet kollapset hos Nordtvet gartneri

Mindre enn ett døgn etter at leskuret kollapset på Haugerud skole, raste inngangspartiet på Nordtvet gartneri sammen. Til alt hell skjedde det utenfor åpningstiden.

Ansatte ved gartneriet forteller at taket allerede var måkt én gang i vinter. De priset seg lykkelig over at kollapsen bare førte til materielle skader.

- Dette kunne vært veldig dramatisk dersom det hadde kollapset i åpningstiden.

- Nå har vi en jobb å gjøre. Vi må få tak i en entreprenør som kan fjerne taket og kjøre det vekk, sier Erik Dyrud.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE