Sjokkbudsjett for Alna

Sjokkbudsjett for Alna

 

I dag la Byrådet fram sitt forslag til budsjett i 2013. Tre av fire Groruddals-bydeler kan puste lettet ut, mens Bydel Alna går et tøft år i vente.

Tekst:

Publisert:

Bydelene Bjerke og Grorud får henholdsvis 1.4 millioner og 4 millioner mer å rutte med neste år enn i fjor.

Bydel Stovner får snaut 300.000 mindre å gå på, mens Bydel Alna ble en av de store budsjettaperne.

Om Byrådets forslag til budsjett går gjennom vil Alna ha snaut 27 millioner kroner mindre å rutte med neste år. Det er tungt for en Bydel som de siste årene har vært nødt til å kutte 8 millioner (2011) og 10 millioner (2012).

Les alt om hva budsjettforslaget betyr for Groruddalen i fredagens papirutgave.

Siste nytt i Nyheter

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

 
Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Gutt (15) kan ha <BR>dødd av syntetisk dop

Politiet melder at en gutt på 15 år døde den 8. mars i Oslo og det antas at det skyldes inntak av det ekstreme stoffet karfentanil. Stoffet brukes normalt på større dyr som elefanter og anslås å være 10.000 ganger sterkere enn morfin.