Skal feire i hele 2011

Skal feire i hele 2011

 

Styret i Bryn Vel er stolte av velforeningen sin. De har bestemt seg for å feire jubilanten hele året gjennom.

Tekst:

Publisert:

Vellets hundre år ble feiret på Nordre Skøyen hovedgård, men dette var bare ett av åtte arrangementer som skal gjennomføres for å feire Bryn Vel.

- Vi har bestemt oss for å feire et jubileumsår, og ikke bare ett arrangement til ære for Bryn Vel. Vi har allerede holdt to kulturkafeer, så dette er årets tredje arrangement. Dette skal være en feiring for alle aldre, og vi skal blant også holde både et olabilløp og en galla-aften. Gallaen vil være det største og mest høytidelige arrangementet, og det skal holdes 5. november, informerer Liven Buer Lærum fra Bryn Vel.

Gallaen vil være bare for medlemmer, men ikke fortvil. Er du ikke medlem kan du melde deg inn helt fram til gallaen holdes.

- Vi er stolte av det arbeidet vellet gjør. Dette er ikke et veldig stort vel, men vi er veldig aktive og vitale og har blitt en viktig møteplass for nærmiljøet. Vi har også gjort en innsats for å få inn yngre medlemmer, og det har vi lykkes med. Det har gjort at vi har klart å fornye oss, noe som er svært positivt, forteller Lærum.

Bryn Vel har blitt en attraktiv arena.

- På julebordet har vi plass til hundre personer, og enda var det lang venteliste nå sist gang det ble holdt. Det er imponerende. Det er et godt og inkluderende miljø her, smiler Lærum.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.