Skal forsvare fjorårets tittel

Skal forsvare fjorårets tittel

 

22. mars drar groruddøler for å forsvare fjorårets VM-tittel i Skreifiske. Det er Freddy, daglig leder på Anexet pub på Grorud og Thor Magne og Fritz fra Ammerud.

Tekst:

Publisert:

VM for lag går over to dager. Første dagen er det Lofotencup, den andre VM i skreifiske.

For et år siden vant de tre mennene fra Groruddalen og Leif Magnar Karlengen fra Hønefoss VM i skreifiske for 4-mannslag.

Det var på tide vi vant, mente Thor Magne Falch, som deltok for 11. gang. Men Falch har en lang prestisjelist, blant annet en 2. plass i singel, som beste plassering, og en rekke 3. og 4. plasseringer i 4- og 2-mannslag.

I fjor deltok Freddy Andexlinger for første gang.

- Det var utrolig moro å delta. Dette er mannfolk som vet hva de driver med, forteller han.

Selv fikk han 2. plass singel i skreifiske og vant for største fisk i 2-mannslag sammen med Leif Magnar Karlengen. Han gleder seg like mye i år til å delta, og håper på å kunne bidra til å forsvare tittelen fra i fjor.

Gruppen deltar for Lørenskog og Strømmen havfiskeklubb.

 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.