ANNONSE

Skal forsvare fjorårets tittel

Skal forsvare fjorårets tittel

 

22. mars drar groruddøler for å forsvare fjorårets VM-tittel i Skreifiske. Det er Freddy, daglig leder på Anexet pub på Grorud og Thor Magne og Fritz fra Ammerud.

Tekst:

Publisert:

VM for lag går over to dager. Første dagen er det Lofotencup, den andre VM i skreifiske.

For et år siden vant de tre mennene fra Groruddalen og Leif Magnar Karlengen fra Hønefoss VM i skreifiske for 4-mannslag.

Det var på tide vi vant, mente Thor Magne Falch, som deltok for 11. gang. Men Falch har en lang prestisjelist, blant annet en 2. plass i singel, som beste plassering, og en rekke 3. og 4. plasseringer i 4- og 2-mannslag.

I fjor deltok Freddy Andexlinger for første gang.

- Det var utrolig moro å delta. Dette er mannfolk som vet hva de driver med, forteller han.

Selv fikk han 2. plass singel i skreifiske og vant for største fisk i 2-mannslag sammen med Leif Magnar Karlengen. Han gleder seg like mye i år til å delta, og håper på å kunne bidra til å forsvare tittelen fra i fjor.

Gruppen deltar for Lørenskog og Strømmen havfiskeklubb.

 

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE