Skal motbevise Frp-mytene

Skal motbevise Frp-mytene

 

Siv Jensen blir finansminister og dermed rykker Mazyar Keshvari (32) fra Ellingsrud inn på Stortinget. Han lover å motbevise mytene om Frp. Carl I. Hagen har stor tro på at politikertalentet vil bite fra seg.

Tekst:

Publisert:

-  Nå er jeg veldig glad for at Frp har kommet seg inn i regjering. Det har tatt 40 år, og det resulterer i at jeg får være ombudsmann for folk flest i landets nasjonalsamling, sier Keshvari til Akers Avis Groruddalen.

Han sto på tredje plass på Frps liste før valget. Kun Siv Jensen og Christian Tybring-Gjedde kom inn, men ettersom Siv Jensen ble finansminister onsdag, blir 32-åringen fast møtende vara i Stortinget.

-  Jeg er stolt, men mest av alt ydmyk. Dette gikk ikke opp for meg før Siv sto på Slottsplassen klokken 12.00 på onsdag, forteller han.

Norsk-iraneren gleder seg til å ta fatt på oppgavene som møter ham.

-  Vi befinner oss i en parlamentarisk spennende situasjon. Det er en mindretallsregjering, noe som gjør at Stortinget får enda mer makt. Vi er nødt til å være dyktige, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.