Skal motbevise Frp-mytene

Skal motbevise Frp-mytene

 

Siv Jensen blir finansminister og dermed rykker Mazyar Keshvari (32) fra Ellingsrud inn på Stortinget. Han lover å motbevise mytene om Frp. Carl I. Hagen har stor tro på at politikertalentet vil bite fra seg.

Tekst:

Publisert:

-  Nå er jeg veldig glad for at Frp har kommet seg inn i regjering. Det har tatt 40 år, og det resulterer i at jeg får være ombudsmann for folk flest i landets nasjonalsamling, sier Keshvari til Akers Avis Groruddalen.

Han sto på tredje plass på Frps liste før valget. Kun Siv Jensen og Christian Tybring-Gjedde kom inn, men ettersom Siv Jensen ble finansminister onsdag, blir 32-åringen fast møtende vara i Stortinget.

-  Jeg er stolt, men mest av alt ydmyk. Dette gikk ikke opp for meg før Siv sto på Slottsplassen klokken 12.00 på onsdag, forteller han.

Norsk-iraneren gleder seg til å ta fatt på oppgavene som møter ham.

-  Vi befinner oss i en parlamentarisk spennende situasjon. Det er en mindretallsregjering, noe som gjør at Stortinget får enda mer makt. Vi er nødt til å være dyktige, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.