ANNONSE

Skal motbevise Frp-mytene

Skal motbevise Frp-mytene

 

Siv Jensen blir finansminister og dermed rykker Mazyar Keshvari (32) fra Ellingsrud inn på Stortinget. Han lover å motbevise mytene om Frp. Carl I. Hagen har stor tro på at politikertalentet vil bite fra seg.

Tekst:

Publisert:

-  Nå er jeg veldig glad for at Frp har kommet seg inn i regjering. Det har tatt 40 år, og det resulterer i at jeg får være ombudsmann for folk flest i landets nasjonalsamling, sier Keshvari til Akers Avis Groruddalen.

Han sto på tredje plass på Frps liste før valget. Kun Siv Jensen og Christian Tybring-Gjedde kom inn, men ettersom Siv Jensen ble finansminister onsdag, blir 32-åringen fast møtende vara i Stortinget.

-  Jeg er stolt, men mest av alt ydmyk. Dette gikk ikke opp for meg før Siv sto på Slottsplassen klokken 12.00 på onsdag, forteller han.

Norsk-iraneren gleder seg til å ta fatt på oppgavene som møter ham.

-  Vi befinner oss i en parlamentarisk spennende situasjon. Det er en mindretallsregjering, noe som gjør at Stortinget får enda mer makt. Vi er nødt til å være dyktige, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE