ANNONSE

Skålte på påskelunsj

Skålte på påskelunsj

 

Astrid Johansen (96) og Henrik Skorven (90) er trofaste travere på Furuset seniorsenter. Når det er duket for påskelunsj er de selvsagt også på plass.

- Dette er aldeles koselig, og vi er her hvert eneste år. Det er så hyggelig at så mange kommer hit, og jeg vet at det er mange som gleder seg til den årlige påskelunsjen, smiler Henrik Skorven med hevet glass.

Ved hans side sitter Astrid Johansen som har vanket på seniorsentret i alle år.

- Jeg har vært her siden gamle dager, ler hun til Akers Avis Groruddalen.

Pianomusikk

Vanligvis spiller pianist Jacup Thomson på Grand Hotel, men for anledningen stilte han opp på seniorsentret.

- Jeg vil tro at folk setter pris på god musikk, og senere blir det allsang. Det er en glede at Bydel Alna arrangerer en lunsj som dette for de eldre, forteller daglig leder Inger Bakke på Furuset seniorsenter.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE