Skålte på påskelunsj

Skålte på påskelunsj

 

Astrid Johansen (96) og Henrik Skorven (90) er trofaste travere på Furuset seniorsenter. Når det er duket for påskelunsj er de selvsagt også på plass.

- Dette er aldeles koselig, og vi er her hvert eneste år. Det er så hyggelig at så mange kommer hit, og jeg vet at det er mange som gleder seg til den årlige påskelunsjen, smiler Henrik Skorven med hevet glass.

Ved hans side sitter Astrid Johansen som har vanket på seniorsentret i alle år.

- Jeg har vært her siden gamle dager, ler hun til Akers Avis Groruddalen.

Pianomusikk

Vanligvis spiller pianist Jacup Thomson på Grand Hotel, men for anledningen stilte han opp på seniorsentret.

- Jeg vil tro at folk setter pris på god musikk, og senere blir det allsang. Det er en glede at Bydel Alna arrangerer en lunsj som dette for de eldre, forteller daglig leder Inger Bakke på Furuset seniorsenter.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.