ANNONSE

Skaper ikke gode bomiljøer

Skaper ikke gode bomiljøer

NEGATIV: Bjørn Hallme (Ap).


Leder av miljø- og byutviklingskomiteen på Stovner, Bjørn Hallme (Ap), er like skeptisk som Knut Røli. Han trekker fram boligprosjektet i Karihaugveien 22 som ligger i grenseland mellom Alna og Stovner bydeler.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.03.2017 kl 15:57

– De boligene vil ligge i rød støysone rett ved E6. Det har vi gått imot, sier han.

Les: Åpner for å bygge boliger i rød støysone

Karihaugveien 22 er et storstilt boligprosjekt med 660 leiligheter, en barnehage og dagligvarehandel på tomta mellom Karihaugen og Gransdalen.

– Vi ønsker heller at det etableres næringsbygg mot E6 med et åpent tun innenfor, sier han.

Les også: Vil bygge 650 boliger

– Det hører ikke hjemme at et departement kan oppheve den biten som har en egen forskrift, at man ikke skal bygge i rød støysone.

Hallme tror ikke det vil skape gode bomiljøer på sikt.

– Det er nettopp det som ikke vil skje. Hvis man presser dette igjennom er jeg sikker på at man vil få en sterk utskiftning i korte perioder, og det skaper ikke et homogent borettslag, sier komitélederen.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE