Skarvang tilbake som gruppeleder

Skarvang tilbake som gruppeleder

 

Trine Skarvang tar over som Frps gruppeleder i bydelsutvalget på Grorud.

Tekst:

Publisert:

Bakgrunnen for at Trine Skarvang tar over er at Bjørn Borge-Lunde har en hektisk kalender og er mye ute på reise.

Skarvang er ikke i tvil om at tiden hennes strekker til, selv om hun også sitter i bystyret.

- Jeg prioriterer. Dessuten synes jeg bydelsutvalget på Grorud er kjempegøy. Det er i Groruddalen hjertet mitt ligger. Jeg går inn for å gjøre en så bra jobb som jeg kan, sier hun.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser. Tirsdag ble to ungdommer på 19 og 20 år pågrepet ...

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.