Skeptisk til næringsvirksomhet i parkeringshus

Skeptisk til næringsvirksomhet i parkeringshus

 

Ruth Heggum fra Bjerke Storvel er imot at deler av parkeringshuset i Refstadsvingen 10 gjøres om til lager og næringsvirksomhet. Det ønsket hun å fortelle politikerne i Bydel Bjerke.

Tekst:

Publisert:

- Dette er et reindyrket boområde og Bjerke Borettslag er ikke interessert i næringsvirksomhet der. Linderud og Omegn Vel mener det samme, sier Heggum.

- Jeg har selv vært der, og parkeringshuset trenger opprustning, men ikke  næringsvirksomhet.

Senere skulle det vise seg at flere delte Ruth Heggums tanker da saken kom opp under BU-møtet.

- Vi kan ikke godkjenne at dette blir brukt til næring eller lager, sier Liv Vågslid (Ap).

Bydelen gikk inn for å be Plan- og bygningsetaten om ikke å godkjenne bruk av parkeringshuset til næring eller lager.

Politikerne uttrykte også stor bekymring for trafikk- og parkeringsforholdene i Refstadsvingen og ber nå politiet og Samferdselsetaten om å iverksette både på kort og lang sikt en eventuell enveiskjøring i Refstadsvingen.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.