ANNONSE

Skidag- og karnevalkombo

Skidag- og karnevalkombo

 

Bjerkedalen barnehage kombinerte i år skidagen og karneval. Det synes Alex, Isabel og Mona var kjempegøy - da kunne de jo gå på ski med kostymer!

Tekst:

Publisert:

- Prinsesse og sommerfugl, svarer Mona (4 1/2) når vi spør om hva hun har kledd seg ut som.

Venninnen hennes, Isabell (5 1/2) har også kjørt en kombinasjonskostyme på skidagen.

- Jeg er en giraff og Spiderman! forteller hun.

Ettersom det er karneval og skidag har Alex (5 1/2) valgt å være en rev - på ski.

 

Tre uker med aktiviteter

Styrer Nina Corneliussen i Bjerkedalen barnehage forteller at de har hatt vinteraktiviteter i over tre uker.

- Vi har gått på skøyter og ski, vært i Kollen og i Spikersuppa og sett på isskulpturene. Og vi har besøkt Skimuseet som en del av vinteraktivitetsukene.

Skidagen med karneval er på en måte avslutningen for vinteraktivitetene.

- Vi valgte å ikke ha tradisjonelt inne-karneval i år. Det er mye mer morsomt for barna å kombinere det slik som i dag, forteller hun.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE