ANNONSE

Skilt forsvunnet

Skilt forsvunnet

 

Tangerudbakken er en seersuksess på tv - nå er veiskiltet forsvunnet.

Tekst:

Publisert:

Tv-serien om beboerne i Tangerudbakken borettslag er på manges lepper. Borettslaget har nærmest fungert som en kjendis-magnet de siste ukene. De storfinegjestene har stått i kø, for å komme på besøk til den livsglade gjengen.

Nå kan det se ut som også tyver har vært på besøk på Stovner. Skiltet med veinavnet Tangerudbakken forsvant nemlig før helga.

- Det er nok noen som ville sikre seg en suvenir fra Tangerudbakken, sier en av beboernes pårørende på telefon til redaksjonen.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE