ANNONSE

Skremmende moro på karneval

Skremmende moro på karneval

 

Simen (12) og Neturshan (11) kledde seg ut som skumle menn for å skremme alle da Nordtvet skole arrangerte karneval siste dagen før vinterferien.

- Jeg synes det er moro å kle seg ut, spesielt som noe skummelt, sier Simen.

Netushan er enig, og de har begge på seg ekle kostymer. De håper på å ha det kuleste eller skumleste kostyme.

- Jeg er en skummel klovn. Det er morsomt å skremme folk, forteller Netushan med et smil.

Se bildeserie nederst i artikkelen

Underholdning

Nordtvet skole arrangerte karneval i Grorud samfunnshus som en koselig avslutning før vinterferien. Først gikkde en runde på skolen, deretter ut i skolegården og videre til samfunnshuset hvor det var dans og underholdning.

- Vi skal danse samba, og både lærere og elever har kledd seg ut. Senere får de gå tilbake til klasserommet og spise godteri, forteller lærer for smågruppene, Anna Torarinsdottir.

Kreativt

Det blir pris for beste kostyme, samt en visning på scenen av alle kostymene. Anastasija (9), Line (9) og Nathalie (9) har brukt mye tid på sine kostymer.

- Det er kjempegøy å se alle som har kledd seg ut så bra, forteller Line, som skal være en popcornbøtte.

- Det er moro å være noe som ingen andre er, legger hun til.

Karnevalet har vært en tradisjon i flere år.

- Det er gøy å kle seg ut som hva man vil for en dag, smiler Anastasija.

Se alle de kreative kostymene i bildeserien under:

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE