Skyter opp en halv million

Skyter opp en halv million

 

Når klokka runder midtnatt i morgen, skytes kommunens fyrverkeri opp fra Furuset Idrettspark.

Oslo kommune setter av én million kroner årlig til å forsyne befolkningen med sprakende nyttårsfarger. Oppskytningen foregår to steder i byen, henholdsvis Furuset Idrettspark ved IKEA og havnebassenget i sentrum.

Fyrverkeriet skytes opp i en periode på rundt ti minutter like etter midnatt, og ses best på avstand. Oppskytningsstedet på Furuset vil være synlig for store deler av Groruddalen.

Kommunen spanderer raketter som et forebyggende sikkerhetstiltak, dette for å hindre ulovlig bruk av fyrverkeri og skader i forbindelse med nyttårsfeiringen. Bymiljøetaten arrangerer showet.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.