ANNONSE

Skyter opp en halv million

Skyter opp en halv million

 

Når klokka runder midtnatt i morgen, skytes kommunens fyrverkeri opp fra Furuset Idrettspark.

Oslo kommune setter av én million kroner årlig til å forsyne befolkningen med sprakende nyttårsfarger. Oppskytningen foregår to steder i byen, henholdsvis Furuset Idrettspark ved IKEA og havnebassenget i sentrum.

Fyrverkeriet skytes opp i en periode på rundt ti minutter like etter midnatt, og ses best på avstand. Oppskytningsstedet på Furuset vil være synlig for store deler av Groruddalen.

Kommunen spanderer raketter som et forebyggende sikkerhetstiltak, dette for å hindre ulovlig bruk av fyrverkeri og skader i forbindelse med nyttårsfeiringen. Bymiljøetaten arrangerer showet.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE