Drama på Kalbakken:

Skyting og slåsskamp

 

Politiet jakter etter gjerningsmenn etter at naboer på Kalbakken ble vitner til slåsskamp og skyting.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.08.2016 kl 20:35

Politiet holder på å sikre stedet, nærmere bestemt parkeringsplassen utenfor Nordtvet bad. I følge VG nett har flere naboer vært vitne til skyting, slåsskamp og politijakt.

I følge VG nett skal politiet ha grunn til å tro at det har vært avfyrt skudd og at en person er hardt skadet. VG har også snakket med et vitne som så en mann blø kraftig fra hodet, og at flere gjerningsmenn løp fra stedet etter at hun hørte et smell. Flere av gjerningsmennene ble sett løpende fra stedet, og Romerikes politidistrikt er varslet og bistår med styrker i letearbeidet.

Akers Avis Groruddalen kommer tilbake med mer.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.