ANNONSE

Drama på Kalbakken:

Skyting og slåsskamp

 

Politiet jakter etter gjerningsmenn etter at naboer på Kalbakken ble vitner til slåsskamp og skyting.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.08.2016 kl 20:35

Politiet holder på å sikre stedet, nærmere bestemt parkeringsplassen utenfor Nordtvet bad. I følge VG nett har flere naboer vært vitne til skyting, slåsskamp og politijakt.

I følge VG nett skal politiet ha grunn til å tro at det har vært avfyrt skudd og at en person er hardt skadet. VG har også snakket med et vitne som så en mann blø kraftig fra hodet, og at flere gjerningsmenn løp fra stedet etter at hun hørte et smell. Flere av gjerningsmennene ble sett løpende fra stedet, og Romerikes politidistrikt er varslet og bistår med styrker i letearbeidet.

Akers Avis Groruddalen kommer tilbake med mer.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE