Slalåmbakken er snart klar

Slalåmbakken er snart klar

 

Skibakken i Humleby på Romsås er klar for bruk om et par uker, vel og merke om snøen har meldt sin ankomst.

Tekst:

Publisert:

- Grunnarbeidet og lys skal være klart i månedskiftet januar/februar. Da skal bakken kunne brukes når det kommer snø, sier Mette Mannsåker, ansvarlig for områdesatsingen på Romsås.

Skibakken er et resultat av Groruddals-satsingen på Romsås. Tanken er at den både skal være et lavterskeltilbud og ha utfordringer, for de som er litt mer trent. Målgruppa er barn mellom tre og 13 år.

For et drøyt år siden presenterte Akers Avis Groruddalen prosjektet. Da håpet man at skibakken, samt en varmestue og et snøproduksjonsanlegg skulle være klart i vinter.

Mangler finansiering

Varmestue og kunstsnø lar imidlertid vente på seg.

- Vi mangler noe finansiering til dette, men håper den kommer på plass snart. Snøproduksjonen skal foregå i samarbeid med Lillomarka arena, forklarer hun.

I de opprinnelige planene var det også lagt inn en skiheis, men denne er foreløpig lagt på is.

- Skiheisen ble lagt på is, siden det ble for dyrt, opplyser koordinerende prosjektleder for Groruddals-satsingen i Bydel Grorud, Ole-Jørgen Pettersen.

- Det tror jeg kanskje er en fordel, for barna har godt av å kravle opp bakken, legger han til.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.