ANNONSE

Slapp fri og ranet drosje med kniv

Slapp fri og ranet drosje med kniv

 

25-åringen hadde ikke vært lenge på frifot før han ranet en drosje på Romsås.

Tekst:

Publisert:

Den unge mannen i midten av 20-årene hadde blitt pågrepet av politiet på mandag ettermiddag fordi han var i besittelse av narkotika. I tillegg skal han ha blitt tatt for nasking. Etter noen timer på politihuset på Grønland ble mannen satt fri igjen.

-  Da satt han seg i en drosje til Romsås. Da han kom fram kunne ikke mannen gjøre opp for seg, forteller etterforskningsleder på Stovner politistasjon, Stein-Erik Olsen.

Mannen trakk en kniv og truet sjåføren. Gjerningsmannen skal også ha festet et belte rundt halsen til drosjesjåføren. 25-åringen stakk deretter fra drosjebilen på Romsås til fots.

Kort tid etterpå ble mannen pågrepet på nytt.

Drosjesjåføren kom ikke fysisk til skade.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE