Slapp fri og ranet drosje med kniv

Slapp fri og ranet drosje med kniv

 

25-åringen hadde ikke vært lenge på frifot før han ranet en drosje på Romsås.

Tekst:

Publisert:

Den unge mannen i midten av 20-årene hadde blitt pågrepet av politiet på mandag ettermiddag fordi han var i besittelse av narkotika. I tillegg skal han ha blitt tatt for nasking. Etter noen timer på politihuset på Grønland ble mannen satt fri igjen.
-  Da satt han seg i en drosje til Romsås. Da han kom fram kunne ikke mannen gjøre opp for seg, forteller etterforskningsleder på Stovner politistasjon, Stein-Erik Olsen.

Mannen trakk en kniv og truet sjåføren. Gjerningsmannen skal også ha festet et belte rundt halsen til drosjesjåføren. 25-åringen stakk deretter fra drosjebilen på Romsås til fots.

Kort tid etterpå ble mannen pågrepet på nytt.

Drosjesjåføren kom ikke fysisk til skade.

 

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.