Slapp fri og ranet drosje med kniv

Slapp fri og ranet drosje med kniv

 

25-åringen hadde ikke vært lenge på frifot før han ranet en drosje på Romsås.

Tekst:

Publisert:

Den unge mannen i midten av 20-årene hadde blitt pågrepet av politiet på mandag ettermiddag fordi han var i besittelse av narkotika. I tillegg skal han ha blitt tatt for nasking. Etter noen timer på politihuset på Grønland ble mannen satt fri igjen.

-  Da satt han seg i en drosje til Romsås. Da han kom fram kunne ikke mannen gjøre opp for seg, forteller etterforskningsleder på Stovner politistasjon, Stein-Erik Olsen.

Mannen trakk en kniv og truet sjåføren. Gjerningsmannen skal også ha festet et belte rundt halsen til drosjesjåføren. 25-åringen stakk deretter fra drosjebilen på Romsås til fots.

Kort tid etterpå ble mannen pågrepet på nytt.

Drosjesjåføren kom ikke fysisk til skade.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.