Slår drapsalarm

Slår drapsalarm

 

Politiet slår full drapsalarm etter at en kvinne ble funnet død i et hus i Vestbyveien på Grorud mandag.

Tekst:

Publisert:

Først beskrev politiet hendelsen som et mistenkelig dødsfall, men på en pressekonferanse tirsdag bekrefter de at det dreier seg om et drap.

Kvinnen ble funnet i husets sokkelleilighet og ifølge kilder i politiet ble en kvinne meldt savnet på Stovner politistasjon på fredag - dette skal antagelig være samme person som ble funnet i Vestbyveien.

Ifølge Grete Metlid på Voldsavsnittet ble de kontaktet av utleier og da politiet kom til stedet forsto de at det forelå mistenkelige årsaker bak dødsfaller, melder VG Nett.

Metlid sier også at kvinnen kan ha ligget død i noe tid, og at hun foreløpig ikke er identifisert. Mandag og tirsdag brukte politiet til å gjøre kriminaltekniske undersøkelser på åstedet, i tillegg til å forta en rundspørring i nabolaget på Nedre Grorud.

Kvinnen ble obdusert tirsdag, men politiet sier foreløpig ingenting om mulig dødsårsak.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.