ANNONSE

Slår drapsalarm

Slår drapsalarm

 

Politiet slår full drapsalarm etter at en kvinne ble funnet død i et hus i Vestbyveien på Grorud mandag.

Tekst:

Publisert:

Først beskrev politiet hendelsen som et mistenkelig dødsfall, men på en pressekonferanse tirsdag bekrefter de at det dreier seg om et drap.

Kvinnen ble funnet i husets sokkelleilighet og ifølge kilder i politiet ble en kvinne meldt savnet på Stovner politistasjon på fredag - dette skal antagelig være samme person som ble funnet i Vestbyveien.

Ifølge Grete Metlid på Voldsavsnittet ble de kontaktet av utleier og da politiet kom til stedet forsto de at det forelå mistenkelige årsaker bak dødsfaller, melder VG Nett.

Metlid sier også at kvinnen kan ha ligget død i noe tid, og at hun foreløpig ikke er identifisert. Mandag og tirsdag brukte politiet til å gjøre kriminaltekniske undersøkelser på åstedet, i tillegg til å forta en rundspørring i nabolaget på Nedre Grorud.

Kvinnen ble obdusert tirsdag, men politiet sier foreløpig ingenting om mulig dødsårsak.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE