Slått ned av kjærestens familie

Slått ned av kjærestens familie

 

Jentas nye kjæreste ble ikke godt mottatt i den nye familien.

Tekst:

Publisert:

 

Et kjærestepar på 19 og 20 år befant seg i helga på Skjønnhaug skole da familien til jenta dukket opp.

-  Han ble angrepet av faren og brødrene til jenta. De misliker tydeligvis at hun er sammen med denne kjæresten. Mennene skal ha truet med å drepe kjæresten, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Line Henriksen.

Gutten som ble angrepet er en tidligere kjenning av politiet. Familien til jenta skal ha hatt med seg kniv, skrutrekker og øks, men til alt hell gikk det bra med kjæresten.

De siktede mennene erkjenner ikke straffskyld.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.