Slått ned av kjærestens familie

Slått ned av kjærestens familie

 

Jentas nye kjæreste ble ikke godt mottatt i den nye familien.

Tekst:

Publisert:

 

Et kjærestepar på 19 og 20 år befant seg i helga på Skjønnhaug skole da familien til jenta dukket opp.

-  Han ble angrepet av faren og brødrene til jenta. De misliker tydeligvis at hun er sammen med denne kjæresten. Mennene skal ha truet med å drepe kjæresten, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Line Henriksen.

Gutten som ble angrepet er en tidligere kjenning av politiet. Familien til jenta skal ha hatt med seg kniv, skrutrekker og øks, men til alt hell gikk det bra med kjæresten.

De siktede mennene erkjenner ikke straffskyld.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.