ANNONSE

Slått ned og fraranet bilen

Slått ned og fraranet bilen

 

Natt til søndag ble en mann slått ned og fraranet bilen sin på Shell Grorud.

Tekst:

Publisert:

 

Han hadde vært inne på bensinstasjonen for å kjøpe seg noe. Da han kom ut til bilen sin, sto to menn og ventet på han.

- Han ene lot som han kastet opp, og på den måten fikk han oppmerksomheten til bileieren. Den andre raneren slår han ned før de stikker av med bilen, forklarer jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon, Line Henriksen.

Bilen, en blå BWM 5-serie, er fremdeles savnet. Politiet har sikret seg overvåkningsbilder fra bensinstasjonen.

- Vi har gode tekniske spor å gå etter, sier Henriksen.

Mennene som står bak handlingen er beskrevet som syd-europeere. 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE