Slått ned og ranet

Slått ned og ranet

 

Innehaveren av Pizzabaronen i Kalbakkveien ble slått ned og ranet av flere gjerningsmenn søndag kveld.

Tekst:

Publisert:

En mann er pågrepet for ugjerningen. Operasjonsleder Marianne Grinaker forteller at politiet har pågrepet en mann i 30-årene. Det var på søndag kveld at politiet fikk melding om at innehaveren av pizzabutikken hadde blitt slått ned. I følge politiet skal opptil 20 personer ha vært involvert i overfallet.

-  Men kun et fåtall av disse var aktive i basketaket, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Ove Pedersen.

Han ønsker ikke å si noe om bakgrunnen for slåsskampen. Innehaveren av pizzautsalget skal blitt slått med et slagvåpen og sendt på legevakta.

Politiet etterforsker saken som et ran fordi gjerningsmennene stakk med kassebeholdningen.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.