Slått ned og ranet

Slått ned og ranet

 

Innehaveren av Pizzabaronen i Kalbakkveien ble slått ned og ranet av flere gjerningsmenn søndag kveld.

Tekst:

Publisert:

En mann er pågrepet for ugjerningen. Operasjonsleder Marianne Grinaker forteller at politiet har pågrepet en mann i 30-årene. Det var på søndag kveld at politiet fikk melding om at innehaveren av pizzabutikken hadde blitt slått ned. I følge politiet skal opptil 20 personer ha vært involvert i overfallet.

-  Men kun et fåtall av disse var aktive i basketaket, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Ove Pedersen.

Han ønsker ikke å si noe om bakgrunnen for slåsskampen. Innehaveren av pizzautsalget skal blitt slått med et slagvåpen og sendt på legevakta.

Politiet etterforsker saken som et ran fordi gjerningsmennene stakk med kassebeholdningen.

 

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.