ANNONSE

Slik blir Nordbyen

Slik blir Nordbyen

SLIK KAN DET BLI: Nordbyen skal bli et regionsentrum – ikke bare en ny bydel – er Rune Borknes’ store visjon.

Rune Borknes er klar på at Nordbyen blir et regionssentrum plassert øverst i Groruddalen. Men hvordan vil området egentlig se ut?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.02.2015 kl 16:43

Se bildet større

MENER ALVOR: Aksjonær og daglig leder i Access Eiendom AS, Rune Borknes, er klar på at Nordbyen er realistisk.

Estate Media har laget to videoer som er lagt ut på Vimeo – et videodelingssted på Internett. Disse gir et godt svar på hvordan Nordbyen kommer til å utvikle seg fra i dag og helt fram til 2030.

Vi tror på alt; skoler, barnehager, restauranter, kino, områdebad og alt som følger med en regionsby. For det er det Nordbyen skal bli, understreker Borknes.

Se video her.

Les mer om planene i Akers Avis Groruddalens papirutgave på onsdag, eller i vår e-Avis.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE