- Slitsomme bakker

- Slitsomme bakker

 

Hanne Svartedal (HSIL) synes det aller morsomste er å kjøre nedoverbakker, oppoverbakkene er bare slitsomt

Tekst:

Publisert:

 - Det er mest gøy å kjøre nedover, smiler Hanne.

- Hvor fort kjører du da?

- Jeg tør å kjøre skikkelig fort.

Hanne konkurrerte i den yngste jenteklassen i helga, og fikk derfor ikke noen plassering. Det synes hun ikke gjorde så mye, for hun går på ski fordi det er gøy. - Men jeg går mange skirenn, forsikrer hun.

- Hvorfor begynte du å gå på ski?

- Det så gøy ut, svarer Hanne.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.