ANNONSE

Slo av en prat før de stemte

Slo av en prat før de stemte

 

Karl og Grete Aasen slo av en prat med Ben Borgen utenfor Gran skole.

Tekst:

Publisert:

- Næmmen, er du her. Så hyggelig å se deg, sier Karl Aasen. Han har fått øye på Ben Borgen, som for anledningen deler ut lister for Rødt.

Grete er dårlig til beins, men forteller at hun fikk klar beskjed fra ektemannen om at hun måtte være med å stemme.

- Det kan jo hende stemmen min avgjør. Dessuten kommer jeg meg ut blant folk, sier hun.

Ben Borgen delte for første gang ut lister utenfor Gran skole for 30 år siden - etter det har han stått der ved mange valg.

- Jeg liker å stå her, sier han. Hvorfor er ikke vanskelig å skjønne. «Alle» vet hvem Borgen er på Furuset - og mange kommer for å prate.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE