Slo ned vekter

Slo ned vekter

 

Lørdag morgen ble en vekter slått ned på Grorud senter.

Tekst:

Publisert:

En 21 år gammel mann satt inne på senteret og nøt alkohol da en vekter kom bort til ham og ga klar beskjed om det ikke var akseptabelt.

Ifølge jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon godtok ikke mannen advarselen fra vekteren og det hele endte med en skikkelig slåsskamp.

Vekteren ble slått ned med et nøkkelknippe og ble sendt til sykehus for å sy fire sting i ansiktet.

Politiet kom og tok seg av gjerningsmannen, som senere ble overført til en psykiatrisk institusjon.

Senterledelsen besvarte ikke våre henvendelser tirsdag ettermiddag.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.