Slo til mot Hells Angels

Slo til mot Hells Angels

 

Tirsdag morgen gikk væpnede politistyrker til aksjon mot Hells Angels lokaler i Strømsveien på Alnabru. En person er pågrepet.

Tekst:

Publisert:

- Foreløpig kan vi ikke si noe om bakgrunnen for aksjonen, sier Ida Dahl Nilsen i Kripos.

Ved 09-tiden tirsdag morgen aksjonerte væpnede styrker fra Oslo politidistrikt mot lokalene til MC-klubben på Alnabru. Her ble seks personer anholdt og senere dimittert.

Politiet slo også til mot en annen adresse i Oslo. Her ble en person pågrepet.

- Utover det kan vi ikke gi mer informasjon, sier Nilsen.

Saken tilhører Kripos, som fikk bistand fra Oslo politidistrikt til å gjennomføre aksjonen.

Så sent som i oktober i fjor ble MC-gjengen hevet ut av lokalene på Alnabru. Saken pågår fremdeles og skal opp i Oslo tingrett ved påsketider.

Les mer om saken i morgendagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.