ANNONSE

Slo til mot Hells Angels

Slo til mot Hells Angels

 

Tirsdag morgen gikk væpnede politistyrker til aksjon mot Hells Angels lokaler i Strømsveien på Alnabru. En person er pågrepet.

Tekst:

Publisert:

- Foreløpig kan vi ikke si noe om bakgrunnen for aksjonen, sier Ida Dahl Nilsen i Kripos.

Ved 09-tiden tirsdag morgen aksjonerte væpnede styrker fra Oslo politidistrikt mot lokalene til MC-klubben på Alnabru. Her ble seks personer anholdt og senere dimittert.

Politiet slo også til mot en annen adresse i Oslo. Her ble en person pågrepet.

- Utover det kan vi ikke gi mer informasjon, sier Nilsen.

Saken tilhører Kripos, som fikk bistand fra Oslo politidistrikt til å gjennomføre aksjonen.

Så sent som i oktober i fjor ble MC-gjengen hevet ut av lokalene på Alnabru. Saken pågår fremdeles og skal opp i Oslo tingrett ved påsketider.

Les mer om saken i morgendagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE