ANNONSE

Slutt på hester på Nordtvet

Slutt på hester på Nordtvet

 

I sommeren forsvinner hestene fra Nordtvet gård - og noe ridehus blir det ikke.

Tekst:

Publisert:

 - Dette er en lite koselig sak, mener bydelsdirektør Helge Jagmann.

Ridehus på Nordtvet gård har vært en føljetong i flere år. Men ting har tatt tid. Det har gjort at rideskolen forsvinner til sommeren, og med det faller også grunnlaget for et ridehus bort.

- Omsorgsbygg sier nå at det kun skal tegne inn barnehagen. Grunnlaget for ridehuset har falt bort, opplyser Jagmann.

Han avviser imidlertid at det er barnehagen som har stukket kjepper i hjulene for ridehuset. 

-  Uten en barnehage, ville det aldri vært grunnlag for å bygge et ridehus på tomta med kommunale midler. Siden hestene forsvinner, fortsetter nå arbeidet med å bygge barnehagen, sier Jagmann. 

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE