Små stjerner med velklang

Små stjerner med velklang

 

Tiåringene Gunilla og Tania fikk æren av å stå for underholdningen under juletrefesten i Tonsen kirke. Det synes de var spennende.

De to jentene spiller til vanlig i Løren skoles musikkorps. Hele korpset holdt en stor juleavslutningskonsert i Tonsen kirke i desember. Det ga kantor og organist i kirken, Yngve Sporild Breievne, mersmak.

- Han spurte om vi ikke ville spille under juletrefesten også, og det hadde vi veldig lyst til, smiler Tania M. K. Haugen.

Tania og Gunilla Holmen Saltnes har derfor øvd flittig i juleferien for å opptre på juletrefesten.

- Jeg aner ikke om folk kommer til å like det vi spiller eller ikke, men forrige gang falt det i alle fall i smak, ler Gunilla.

De to synes det er morsomt å opptre for så mange mennesker.

Møteplass

Flere hadde møtt opp til å være med på juletrefest, og tiåringenes opptreden, som ble holdt hver for seg, imponerte både store og små blant publikum. Med tre års erfaring på trombone fremførte Gunilla den kjente Stevie Wonder-låten «Sir Duke». Tania serverte godbiter som «O helga natt» og Eric Claptons «Tears in heaven» på trompet.

Prest i Tonsen kirke, Angela Timmann-Mjaaland, startet hele juletrefesten med en fortelling om Jesusbarnet og de tre hellige konger.

- Det er et helt fantastisk oppmøte her i dag, og det er gøy. Da blir arrangementer som dette meningsfulle, og viser at kirken er en møteplass som kan samle alle, smiler hun.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.