Smaker fra mange nasjoner

Smaker fra mange nasjoner

 

Fra mange nasjoner Wajiha sto for serveringen av matrettene foreldrene hadde med til skolens dag på Stig skole. Inntektene fra arrangementet går uavkortet til UNICEF.

Tekst:

Publisert:

På bordet er det samlet et mangfoldig og smakfullt matfat med retter fra forskjellige nasjoner som foreldrene til elevene har tatt med seg.

- Tretti kroner takk, smiler Wajiha (12).

For et par slanter kan vi velge og vrake fra gildet og samtidig støtte en god sak. Det er også et eget kakeutsalg.

- Vi opplever et utrolig stort engasjement fra foreldrene, og spesielt mat vekker engasjementet i et så multikulturelt miljø, forteller Anette Trondal Johansen, leder i Stig skole FAU.

 

Årlig tradisjon

Arrangementet er i utgangspunktet Skolens dag som har vært en årlig begivenhet på Stig i mange år. Tidligere har den imidlertid blitt gjort i forbindelse med FN-dagen.

- Men i år er jo Dignity day noe nytt, så vi valgte å legge skolens dag til denne dagen, forteller Sissel Wollan fra Stig skole FAU.

Det er fjerdeklassingene som er spesielt ansvarlige for arrangementet hvert år, men alle klassene bidrar.

- Og alle inntektene fra matserveringen og kakeutsalget går uavkortet til UNICEF, forteller Wollan og legger til at valget av denne organisasjonen var naturlig på grunn av arbeidet for barn i hele verden.

Skolens dag har lenge vært en viktig begivenhet på Stig for å bygge opp under det sosiale miljøet mellom foreldre og skolen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.