Snart ferdig med å skifte ut vannledningen

Snart ferdig med å skifte ut vannledningen

 

Arbeidene med å skifte en vannledning i Professor Birkelands vei er ferdig i slutten av januar, etter mange måneder med arbeid.

Tekst:

Publisert:

- Vi strekker en ny plastledning inni det gamle ledningen, sier anleggsarbeider Per Nordhagen, og legger til:- Den gamle vannledningen var veldig klar for utskiftning. Vi kommer til å være ferdige i slutten av måneden.Han forteller at 30 til 40 husstander i område er uten vann på dagtid, når arbeidene pågår.- Det er klart det skaper litt ulemper. Beboerne vil også merke at vannet er litt grumsete med en gang de skrur på krana igjen, sier han.Vannledningen har blitt skiftet ut langs hele Professor Birkelandsvei.- Vi er på den siste biten nå, og kommer til å være ferdig i slutten av måneden, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.