ANNONSE

Snart ferdig med å skifte ut vannledningen

Snart ferdig med å skifte ut vannledningen

 

Arbeidene med å skifte en vannledning i Professor Birkelands vei er ferdig i slutten av januar, etter mange måneder med arbeid.

Tekst:

Publisert:

- Vi strekker en ny plastledning inni det gamle ledningen, sier anleggsarbeider Per Nordhagen, og legger til:- Den gamle vannledningen var veldig klar for utskiftning. Vi kommer til å være ferdige i slutten av måneden.Han forteller at 30 til 40 husstander i område er uten vann på dagtid, når arbeidene pågår.- Det er klart det skaper litt ulemper. Beboerne vil også merke at vannet er litt grumsete med en gang de skrur på krana igjen, sier han.Vannledningen har blitt skiftet ut langs hele Professor Birkelandsvei.- Vi er på den siste biten nå, og kommer til å være ferdig i slutten av måneden, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE