ANNONSE

Snart festivalklare på Lindeberg

Snart festivalklare på Lindeberg

 

Programmet for Lindeberg kulturfestival 1. juni er snart spikret.

Tekst:

Publisert:

Ved 10-tiden starter fotballturneringen der alle kan melde på sitt eget lag.

To timer senere er det klart for dagens største høydepunkt når Gardens musikk- og drillkompani kommer for å vise fram sine kunster. I tillegg er programmet spekket med lokale innslag. Celine Da, Jeriko skolekor, Skjønnhaug og Lutvann pikekor, hip hop-gruppa til Lindeberg-kulturens venner og dansegruppa Ez-up blir alle å finne på scenen.

Bydel Alna stiller med hest og kjerre, det blir matsalg fra hele verden, ansiktsmaling og hoppeslott.

Det er Lindeberg-kulturens venner som arrangerer festivalen. Kultursjef Arne Storøy sier at de jobber med å skaffe et stort og kjent navn.

-  Vi håper å få med oss et stort trekkplaster som gjør at folk som bor langt unna Lindeberg setter seg i bilen for å besøke oss, men mer enn det kan jeg ikke si foreløpig.  

Storøy er fornøyd med plakaten så langt.

-  Foreløpig har vi et godt program, og spesielt gardens oppvisning blir et høydepunkt, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE