Snart festivalklare på Lindeberg

Snart festivalklare på Lindeberg

 

Programmet for Lindeberg kulturfestival 1. juni er snart spikret.

Tekst:

Publisert:

Ved 10-tiden starter fotballturneringen der alle kan melde på sitt eget lag.

To timer senere er det klart for dagens største høydepunkt når Gardens musikk- og drillkompani kommer for å vise fram sine kunster. I tillegg er programmet spekket med lokale innslag. Celine Da, Jeriko skolekor, Skjønnhaug og Lutvann pikekor, hip hop-gruppa til Lindeberg-kulturens venner og dansegruppa Ez-up blir alle å finne på scenen.

Bydel Alna stiller med hest og kjerre, det blir matsalg fra hele verden, ansiktsmaling og hoppeslott.

Det er Lindeberg-kulturens venner som arrangerer festivalen. Kultursjef Arne Storøy sier at de jobber med å skaffe et stort og kjent navn.

-  Vi håper å få med oss et stort trekkplaster som gjør at folk som bor langt unna Lindeberg setter seg i bilen for å besøke oss, men mer enn det kan jeg ikke si foreløpig.  

Storøy er fornøyd med plakaten så langt.

-  Foreløpig har vi et godt program, og spesielt gardens oppvisning blir et høydepunkt, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.