Snødumping ved bekken

Snødumping ved bekken

 

Grorud-beboer Jan Gundersen var vitne til at snø ble dumpet rett ved bekken, som renner nedover fra badedammen på Grorud, for knappe to uker siden.

Tekst:

Publisert:

 - I Akers Avis Groruddalen på onsdag ble det uttalt at det ikke ble dumpet snø ved bekker. Det mener jeg er feil når det dumpes snø utenfor skråningen på parkeringsplassen ved badedammen på Grorud, sier Gundersen.

Gundersen stusset på den merkelige stedet å dumpe snø på da han gikk tur med hunden sin onsdag i forrige uke, og passet på å ta bilde av en av lastebilene som tømte et lass med snø der. Da han åpnet avisen på onsdag, så han at en prikklik bil dumpet snø på Romsås.

- Det jobbes for at Alnaelva skal bli så flott, og at Groruddammen skal få badevannskvalitet lengre ned. Det blir vanskelig når det dumpes snø rett ved bekken der oppe, sier han, og tenker på at vannet herifra renner ut i Alnaelva lengre ned.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.