Snødumping ved bekken

Snødumping ved bekken

 

Grorud-beboer Jan Gundersen var vitne til at snø ble dumpet rett ved bekken, som renner nedover fra badedammen på Grorud, for knappe to uker siden.

Tekst:

Publisert:

 - I Akers Avis Groruddalen på onsdag ble det uttalt at det ikke ble dumpet snø ved bekker. Det mener jeg er feil når det dumpes snø utenfor skråningen på parkeringsplassen ved badedammen på Grorud, sier Gundersen.

Gundersen stusset på den merkelige stedet å dumpe snø på da han gikk tur med hunden sin onsdag i forrige uke, og passet på å ta bilde av en av lastebilene som tømte et lass med snø der. Da han åpnet avisen på onsdag, så han at en prikklik bil dumpet snø på Romsås.

- Det jobbes for at Alnaelva skal bli så flott, og at Groruddammen skal få badevannskvalitet lengre ned. Det blir vanskelig når det dumpes snø rett ved bekken der oppe, sier han, og tenker på at vannet herifra renner ut i Alnaelva lengre ned.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.