Snøkaos!

Snøkaos!

BUSS-STOPP: Folk måtte løpe til t-banen for å komme seg på jobb. All busstrafikk har nemlig blitt stanset på grunn av det store snøfallet.

Enkelte hadde kanskje trodd at vinteren var over, men virkeligheten ble en helt annen da mange groruddøler våknet opp til nedsnødde veier.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.03.2015 kl 12:03

Se bildet større

TRODDE VÅREN SKULLE KOMME: I stedet ble det full snøkaos.

Mange påskeklare groruddøler hadde nok sett fram mot et fint vær i ferien, men i stedet ble de overrasket. Hvitt landskap, nedsnødde veier og full snøkaos var det de møtte. Dagen har vært preget av forsinkelser, stengte veier, flere ulykker og full buss-stopp i Oslo.

– Det kom brått på. Jeg var ikke klar for dette, sier Isa Anpalagan fra Grorud.

Hun måtte løpe til t-banen ettersom all busstrafikk mot sentrum er stanset på grunn av det store snøfallet.

Akers Avis Groruddalen har tatt turen ut i snøkaoset. Resultatet kan du se i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.