Snøkaos!

Snøkaos!

BUSS-STOPP: Folk måtte løpe til t-banen for å komme seg på jobb. All busstrafikk har nemlig blitt stanset på grunn av det store snøfallet.

Enkelte hadde kanskje trodd at vinteren var over, men virkeligheten ble en helt annen da mange groruddøler våknet opp til nedsnødde veier.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.03.2015 kl 12:03

Se bildet større

TRODDE VÅREN SKULLE KOMME: I stedet ble det full snøkaos.

Mange påskeklare groruddøler hadde nok sett fram mot et fint vær i ferien, men i stedet ble de overrasket. Hvitt landskap, nedsnødde veier og full snøkaos var det de møtte. Dagen har vært preget av forsinkelser, stengte veier, flere ulykker og full buss-stopp i Oslo.

– Det kom brått på. Jeg var ikke klar for dette, sier Isa Anpalagan fra Grorud.

Hun måtte løpe til t-banen ettersom all busstrafikk mot sentrum er stanset på grunn av det store snøfallet.

Akers Avis Groruddalen har tatt turen ut i snøkaoset. Resultatet kan du se i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.