ANNONSE

Snøkaos!

Snøkaos!

BUSS-STOPP: Folk måtte løpe til t-banen for å komme seg på jobb. All busstrafikk har nemlig blitt stanset på grunn av det store snøfallet.

Enkelte hadde kanskje trodd at vinteren var over, men virkeligheten ble en helt annen da mange groruddøler våknet opp til nedsnødde veier.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.03.2015 kl 12:03

Se bildet større

TRODDE VÅREN SKULLE KOMME: I stedet ble det full snøkaos.

Mange påskeklare groruddøler hadde nok sett fram mot et fint vær i ferien, men i stedet ble de overrasket. Hvitt landskap, nedsnødde veier og full snøkaos var det de møtte. Dagen har vært preget av forsinkelser, stengte veier, flere ulykker og full buss-stopp i Oslo.

– Det kom brått på. Jeg var ikke klar for dette, sier Isa Anpalagan fra Grorud.

Hun måtte løpe til t-banen ettersom all busstrafikk mot sentrum er stanset på grunn av det store snøfallet.

Akers Avis Groruddalen har tatt turen ut i snøkaoset. Resultatet kan du se i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE