ANNONSE

Solgte like mye som tidligere år

Solgte like mye som tidligere år

 

Til tross for forbudet mot raketter med styrepinner har det ikke vært et nedgangsår på fyrverkerimarkedet. De har solgt akkurat like mye som tidligere år.

Tekst:

Publisert:

Fyrverkeri er en naturlig del av nyttårsaften, så vi tok turen innom et av utsalgsstedene i Groruddalen. På Stovner traff vi Svenn Ove Karlsson som solgte fyrverkeri i kjelleren på Spar-butikken.

- Salget har gått helt fint i år også. Jeg har stått her siden 27. desember, og det har vært vanlig trafikk. Det har absolutt ikke vært noe nedgangsår, sier han.

Selv om det i år ikke var lov å skyte opp raketter med styrepinner tror Karlsson likevel det var mange slike raketter på himmelen på nyttårsaften.

- De som absolutt må ha de rakettene har reist til Sverige og handlet det der. Slik er det bare.

Karlssons bakkebatterier solgte likevel godt i år.

- Testvinneren El Ninjo har solgt veldig bra, og lignende fyrverkeri har også gått bra. Testvinnerne går gjerne først.

Det er likevel en ting som ikke har solgt noe i det hele tatt.

- Vi har hatt et fjernkontrollsystem for avskyting av raketter tilgjengelig, men de har vi ikke solgt én eneste en av, sier han.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE