ANNONSE

Sommercampen er i gang

Sommercampen er i gang

 

I fire uker kan barn og unge ha en aktiv sommerferie på hjemmebane. Det blir blant annet fotball, basket og volleyball på «Sletta» på Furuset.

Tekst:

Publisert:

- Sommercampen arrangeres for at barn og unge i nærområdet skal ha et tilbud om å være aktive i sommerferien, sier Rune Gjelberg koordinator for Alnaskolen.

- Mange har ikke mulighet til å reise bort på ferie, og siden skole og andre fritidstilbud for det meste er stengt for sommeren, er dette en anledning til å treffe venner for å leke og konkurrere i «uhøytidelige» konkurranser.

Alnaskolen er med på å arrangere sommercamp på «Sletta» på Furuset for andre året på rad. De startet opp mandag. Det har til nå vært et snitt på 40-50 barn og unge innom hver dag. Hoppematta er ifølge Gjelberg veldig populær.

- Vi har hatt flaks med været, men onsdag ble det litt for varmt for flere. Vi trakk derfor inn i Furuset Forum og hadde «minikino» i håndballhallen med popkorn, sier koordinatoren.

Hver fredag blir det grilling av kyllingpølser i parken.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE