ANNONSE

Sparket

Sparket

 

Glenn Kleven er ferdig i Linderud-Grei.

- Det er trist at det skulle ende slik, men slik er fotballen. I det ene øyeblikket er du et geni, mens du i det andre er en fjott. Jeg akspeterer avgjørelsen til klubben og forholder meg til den, så kan man være enig eller uenig i mye.

- Jeg håper uansett LGT har tatt et vel overveid valg, og ønsker de all lykke i fremtiden, sier Glenn Kleven til Akers Avis Groruddalen.

Les mer om Kleven og endringene i LGT i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE