Stein raser langs skoleveien

Stein raser langs skoleveien

 

Det raser stein ned på gangveien i Rødbergveien opp mot Tonsenhagen skole. - Dette ser ikke trygt ut, sier Hege Pettersen, som har barn som bruker veien som skolevei.

Tekst:

Publisert:

Helt fra Tonsenhagen senter og opp på toppen mot Tonsenhagen skole, raser det stein. Lenger ned i Rødbergveien ved Linderudsletta har samferdselsetaten sikret med nett.

- Her ligger det masse løs stein som har falt ned. Jeg tør ikke tenke på hva som skjer den dagen steiner treffer barna våre, en voksen eller en barnevogn, sier Pettersen.

Gangveien brukes daglig av skolebarn, barnehagebarn og andre som er på vei til og fra senteret, skolen eller hjemmet.

- Dette visste vi ikke

Seksjonssjef Tom Kristoffersen i Samferdselsetaten var ikke klar over problemet og lover å sende noen opp for å se på det.

- Hva vi gjør med dette kommer an på hva vi finner ut når vi ser på det. Dette var helt nye opplysninger for vår del. Vi må se om det er vi eller borettslagets ansvar. Hvis det er vårt ansvarsområde, vil vi utbedre så fort som mulig, sier Kristoffersen.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.