Stein raser langs skoleveien

Stein raser langs skoleveien

 

Det raser stein ned på gangveien i Rødbergveien opp mot Tonsenhagen skole. - Dette ser ikke trygt ut, sier Hege Pettersen, som har barn som bruker veien som skolevei.

Tekst:

Publisert:

Helt fra Tonsenhagen senter og opp på toppen mot Tonsenhagen skole, raser det stein. Lenger ned i Rødbergveien ved Linderudsletta har samferdselsetaten sikret med nett.

- Her ligger det masse løs stein som har falt ned. Jeg tør ikke tenke på hva som skjer den dagen steiner treffer barna våre, en voksen eller en barnevogn, sier Pettersen.

Gangveien brukes daglig av skolebarn, barnehagebarn og andre som er på vei til og fra senteret, skolen eller hjemmet.

- Dette visste vi ikke

Seksjonssjef Tom Kristoffersen i Samferdselsetaten var ikke klar over problemet og lover å sende noen opp for å se på det.

- Hva vi gjør med dette kommer an på hva vi finner ut når vi ser på det. Dette var helt nye opplysninger for vår del. Vi må se om det er vi eller borettslagets ansvar. Hvis det er vårt ansvarsområde, vil vi utbedre så fort som mulig, sier Kristoffersen.

 

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.