Steinkastmesteren på Bånkall

Steinkastmesteren på Bånkall

 

Pål Lindland trakk fram alt han hadde av krefter og stakk av med pokalen i Bånkall gårds «granittsteinkastingskonkurranse».

Tekst:

Publisert:

Kjerringbæring, hesteskokasting og granittsteinkasting skapte stor stemning og jubel under årets Bånkalldager. Pål Lindland tok opp konkurransen med både steinhoggersangere og bydelsansatte og slo dem alle sammen.

- Det var moro og overraskende. Jeg jobber som anleggsgartner og legger mye stein, så det passer jo bra, smiler vinneren.

I kjerringbæringskonkuransen var det bare én mann som turde å ta opp kampen med vinneren fra 2006, Ole Jørgen Pettersen. Konferansier Bjørn Haug løp tappert, men klarte ikke å slå Pettersens tid. Dermed får han beholde vandrepokalen enda litt til.

- Det var et hardt løp, men definitivt verdt det. Jeg satser på å få beholde pokalen nå, gliser han.

Les mer og se mange flere bilder fra helgens Bånkallfest i onsdagens papirutgave.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.