Steinkastmesteren på Bånkall

Steinkastmesteren på Bånkall

 

Pål Lindland trakk fram alt han hadde av krefter og stakk av med pokalen i Bånkall gårds «granittsteinkastingskonkurranse».

Tekst:

Publisert:

Kjerringbæring, hesteskokasting og granittsteinkasting skapte stor stemning og jubel under årets Bånkalldager. Pål Lindland tok opp konkurransen med både steinhoggersangere og bydelsansatte og slo dem alle sammen.

- Det var moro og overraskende. Jeg jobber som anleggsgartner og legger mye stein, så det passer jo bra, smiler vinneren.

I kjerringbæringskonkuransen var det bare én mann som turde å ta opp kampen med vinneren fra 2006, Ole Jørgen Pettersen. Konferansier Bjørn Haug løp tappert, men klarte ikke å slå Pettersens tid. Dermed får han beholde vandrepokalen enda litt til.

- Det var et hardt løp, men definitivt verdt det. Jeg satser på å få beholde pokalen nå, gliser han.

Les mer og se mange flere bilder fra helgens Bånkallfest i onsdagens papirutgave.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.