Stem på dalens ukjente modell

Stem på dalens ukjente modell

 

To av 11 utvalgte kan bli Groruddalens ukjente modeller. Nå kan man stemme på sin favoritt.

11 modeller er plukket ut og kan stemmes på fram til 9. oktober. De er delt inn i to kategorier; ung og voksen. En fra hver kategori skal stemmes fram som vinner.

Vinnerne får sjansen til å gå catwalk under Linderud senters moteshow 22. oktober, en fotoshoot, egen foto-CD, styling, og egen motereportasje.

Stem på din favoritt her og vær med å bestemme hvem som blir Groruddalens ukjente modell.

Se alle modellene i bildeserien nederst i artikkelen.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.