ANNONSE

Stem på dalens ukjente modell

Stem på dalens ukjente modell

 

To av 11 utvalgte kan bli Groruddalens ukjente modeller. Nå kan man stemme på sin favoritt.

11 modeller er plukket ut og kan stemmes på fram til 9. oktober. De er delt inn i to kategorier; ung og voksen. En fra hver kategori skal stemmes fram som vinner.

Vinnerne får sjansen til å gå catwalk under Linderud senters moteshow 22. oktober, en fotoshoot, egen foto-CD, styling, og egen motereportasje.

Stem på din favoritt her og vær med å bestemme hvem som blir Groruddalens ukjente modell.

Se alle modellene i bildeserien nederst i artikkelen.

 

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE