Stemningsfullt langs Alnaelva

Stemningsfullt langs Alnaelva

 

Allerede ved offisiell start for Lysvandringen langs Alnaelva i går kveld var det mange ivrige turgåerne å skue lang elvas bredd.

Tekst:

Publisert:

Blant disse fant vi Ole Jørgen Pettersen fra Bydel Grorud inne på Signestien ved Hølaløkka.

- Allerede nå begynner det å bli mange å se langs elva, konstaterer en fornøyd Pettersen, som også har snakket med mange av turgåerne som har lagt merke til arbeidet som er gjort med turveien fra fossen og oppover - det som nå blir kalt Grorudparken.

- Mange er overveldet over hvor fint det er blitt, sier han.

En av dem som har lagt merke til hvor fint det er blitt langs elva er Marta Valdes fra Romsås. Hun har fulgt faklene som er satt ut fra Romsås senter og møter elva på Grorud sammen med en venninne. Dette er første gang de går lysvandringen og synes det er et kjempeopplegg.

- Vi får se hvor langt vi kommer, men har lyst til å gå hele turen, forteller Marta.

Hun synes det er blitt og blir kjempefint oppvover elva gjennom Grorudparken.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.