Stemningsfullt langs Alnaelva

Stemningsfullt langs Alnaelva

 

Allerede ved offisiell start for Lysvandringen langs Alnaelva i går kveld var det mange ivrige turgåerne å skue lang elvas bredd.

Tekst:

Publisert:

Blant disse fant vi Ole Jørgen Pettersen fra Bydel Grorud inne på Signestien ved Hølaløkka.

- Allerede nå begynner det å bli mange å se langs elva, konstaterer en fornøyd Pettersen, som også har snakket med mange av turgåerne som har lagt merke til arbeidet som er gjort med turveien fra fossen og oppover - det som nå blir kalt Grorudparken.

- Mange er overveldet over hvor fint det er blitt, sier han.

En av dem som har lagt merke til hvor fint det er blitt langs elva er Marta Valdes fra Romsås. Hun har fulgt faklene som er satt ut fra Romsås senter og møter elva på Grorud sammen med en venninne. Dette er første gang de går lysvandringen og synes det er et kjempeopplegg.

- Vi får se hvor langt vi kommer, men har lyst til å gå hele turen, forteller Marta.

Hun synes det er blitt og blir kjempefint oppvover elva gjennom Grorudparken.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.