Stenger Mariholtet for trailere

Stenger Mariholtet for trailere

 

I løpet av få dager blir det forbudt for trailere å parkere på utfartsparkeringen som leder inn til Mariholtet. Det får beboerne til å juble av glede.

Tekst:

Publisert:

- Dette er fantastiske nyheter, men samtidig på høy tid. Nå har vi grunn til å feire, sier beboer Ketil Øye.

Torsdag ettermiddag troppet samferdselsbyråd Guri Melby opp ved markaporten, som i mange år har vært brukt som parkeringplass for trailere. Det har skapt stor frustrasjon blant nærmiljøet.

Byråden kunne fortelle at det nå blir parkering forbudt for kjøretøy over 3500 kilo. Skiltet skal være på plass innen få dager og politiets trafikkorps sier de skal følge saken nøye. Forbudet skal evalueres i juli. På Karolinerveien blir det redusert hastighet og fartsdumper som strakstiltak.

- Det har tatt tid, men i dag skal vi være glad for at det blir parkering forbudt. Jeg mener det viser at vi har kommet et langt skritt på vei med tungtransportplanen, sier Melby.

Les alt om saken i fredagens Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.