ANNONSE

Stenger Mariholtet for trailere

Stenger Mariholtet for trailere

 

I løpet av få dager blir det forbudt for trailere å parkere på utfartsparkeringen som leder inn til Mariholtet. Det får beboerne til å juble av glede.

Tekst:

Publisert:

- Dette er fantastiske nyheter, men samtidig på høy tid. Nå har vi grunn til å feire, sier beboer Ketil Øye.

Torsdag ettermiddag troppet samferdselsbyråd Guri Melby opp ved markaporten, som i mange år har vært brukt som parkeringplass for trailere. Det har skapt stor frustrasjon blant nærmiljøet.

Byråden kunne fortelle at det nå blir parkering forbudt for kjøretøy over 3500 kilo. Skiltet skal være på plass innen få dager og politiets trafikkorps sier de skal følge saken nøye. Forbudet skal evalueres i juli. På Karolinerveien blir det redusert hastighet og fartsdumper som strakstiltak.

- Det har tatt tid, men i dag skal vi være glad for at det blir parkering forbudt. Jeg mener det viser at vi har kommet et langt skritt på vei med tungtransportplanen, sier Melby.

Les alt om saken i fredagens Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE