ANNONSE

Stiller ut på biblioteket

Stiller ut på biblioteket

 

Amatørkunstnere fra Banken aktivitetshus stiller i disse dager ut kunstverk i Furuset bibliotek.

Kreativt verksted og malegruppa fra aktivitetshuset på Lindeberg preger biblioteksveggene med sin kreativitet. Tove Sveen synes det er gøy å endelig kunne stille ut.

- Det er blitt så flott, og det er helt supert å få en mulighet til å vise fram det man har laget, smiler hun fornøyd.

Arbeidsleder Marit Antonsen fra Banken aktivitetshus er imponert over resultatet.

- Ingen av amatørkunstnerne er blitt kurset på noen som helst måte tidligere, men møtes på aktivitetshuset og arbeider der. Jeg synes de har utviklet seg veldig bra, sier hun.

Lys og mørke

Utstillingen har fått navnet «Lys og mørke» ettersom det er blitt benyttet en spesiell teknikk som får fram lys i bilder ved å legge på mørke farger. Bildemotivene er varierende.

- Vi har jobbet med dette siden september, og det er totalt syv deltakere, sier Antonsen.

Verkstedgruppa stiller ut silkemaling, søm- og strikketøy. Noe av dette er også priset, og kan derfor kjøpes.

- Jeg håper flere tar turen innom biblioteket for å se om noe faller i smak, smiler Antonsen.

Utstillingen står på Furuset bibliotek fram til 9. mai.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE