ANNONSE

Stilte som sjåfør

Stilte som sjåfør

 

Knut Røli, som er BU-leder i Alna, sørget for at Anne-Lise Skovdahl kom seg til valglokalet på Bryn skole.

Tekst:

Publisert:

Knut Røli, som er BU-leder i Alna, sørget for at Anne-Lise Skovdahl kom seg til valglokalet på Bryn skole.

- Servicen er alle tiders, smiler Anne-Lise Skovdahl, som får skyss fra boligen på Fjellhus og helt fram til valglokalet.

- Jeg ringte Oslo Arbeiderparti og spurte om det var mulighet for å få transport. Jeg synes det er veldig viktig å stemme, sier Skovdahl.

Knut Røli var en av sjåførene på valgdagen - og han synes det er flott å bidra til at flere kommer seg til valglokalene.

- Jeg rekker ikke å kjøre så veldig mange i løpet av én dag. Denne damen kjørte jeg faktisk for to år siden også, sier Røli og ser bort på Skovdahl.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE