Stolte Sara bar flagget

Stolte Sara bar flagget

 

Sjuendeklassingen Sara bar det norske flagget med stolthet oppover Karl Johan - og Årvoll skoles flaggborg hadde innøvde triks å vise fram.

Tekst:

Publisert:

 :- Ja, vi har øvd på noen triks på forhånd, smiler Sara.

Når de nærmer seg slottsplassen roper en av lærerne at nå skal flaggborgen vise seg fram for alle turistene. Det telles til tre - og alle i flaggborgen tar hver sin piruett for tilskuerne.

På Årvoll skole er det alltid sjuende trinn som får æren av å bære flagg.

- Det er veldig gøy å bære flagget oppover Karl Johan, men det er litt tungt, smiler Sara.

Hun har gått i 17. mai-toget hvert år siden hun startet på skolen, og vet hva som er viktig og huske på.

- Det aller viktigste er å huske og smile, sier hun.

 

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.