Stolte Sara bar flagget

Stolte Sara bar flagget

 

Sjuendeklassingen Sara bar det norske flagget med stolthet oppover Karl Johan - og Årvoll skoles flaggborg hadde innøvde triks å vise fram.

Tekst:

Publisert:

 :- Ja, vi har øvd på noen triks på forhånd, smiler Sara.

Når de nærmer seg slottsplassen roper en av lærerne at nå skal flaggborgen vise seg fram for alle turistene. Det telles til tre - og alle i flaggborgen tar hver sin piruett for tilskuerne.

På Årvoll skole er det alltid sjuende trinn som får æren av å bære flagg.

- Det er veldig gøy å bære flagget oppover Karl Johan, men det er litt tungt, smiler Sara.

Hun har gått i 17. mai-toget hvert år siden hun startet på skolen, og vet hva som er viktig og huske på.

- Det aller viktigste er å huske og smile, sier hun.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.